Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszólalt II. Erzsébet királynő a koronavírusos megbetegedéséről

II. Erzsébet királynő arról beszélt, hogyan élet meg nemrégiben a koronavírusos megbetegedését.

A 95 éves uralkodónő még februárban kapta el a koronavírust. Emiatt nem csak családja és a palota kezdett aggódni II. Erzsébet királynőért, hanem mondhatni az egész világ. Sokáig titkolóztak az állapotával kapcsolatban, és mind a mai napig homály fedi, hogyan élte meg azokat a napokat. Szerencsére sikerült felépülnie a betegségből. Nemrégiben videóhíváson keresztül tette tiszteletét a londoni Királyi kórház új, róla elnevezett osztályának hivatalos megnyitóján. Az egységet egyébként rekordidő alatt öt hét alatt építették fel a Covid-betegek számára. Ráadásul ez lett az ország egyik legnagyobb intenzív osztálya.

Meghallgatta az építőmunkások és az egészségügyi dolgozók történeteit. Az egyik vezető ápoló a következőket mondta a koronavírusos betegekre utalva: „Fogtuk a kezüket, letöröltük a könnyeiket és vigaszt nyújtottunk”.

A megrendítő történeteket halva a királynő méltatta az egészségügyi dolgozókat helytállásukért, majd kivételt tett és a saját tapasztalatait is megosztotta a koronavírus kapcsán.

– Örülök, hogy egyre jobban van. Ez a szörnyű járvány nagyon fáradttá és kimerültté teszi az embert, nem igaz? Nem túl kellemes velejárója. Nagyon örülök, hogy ma beszélhetek önökkel – mondta II. Erzsébet királynő utalva saját tüneteire.