Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Demcsák Zsuzsa vezetésével indul hamarosan új műsor a TV2-n

Money or Love – Fogadj a szerelemre! címet kapta az napi dating show.

Hamarosan vadonatúj, látványos napi dating show indul a Super TV2 műsorán. A Money or Love – Fogadj a szerelemre! más szemszögből közelíti meg a párkeresés folyamatát. A lányok és a fiúk exkluzív környezetben próbálják megtalálni az igazit, ahol megérzéseikre, az erejükre és az eszükre is szükségük van. A Karib-térségben zajló kalandba ráadásul a nézők is aktívan beleszólhatnak majd. A Money or Love háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

Hamarosan hatalmas kaland veszi kezdetét a Karib-térségben, ahol a Super TV2 vadonatúj produkciója, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! epizódjai forognak majd. A vadonatúj napi dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen heteken át amellett, hogy randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, na meg a 10 millió forintos fődíjhoz.

„Ilyen nagyszabású, több hónapig tartó napi műsort tengerentúlról nem forgatott még senki kábelcsatornára. Egy olyan produkcióról van szó, amelybe a nézők is interaktívan beszólhatnak, befolyásolva, hogy a szereplők közül ki essen ki. A formátum érdekessége, hogy míg az ilyen produkciókban általában összeeresztik a résztvevőket, ebben a fiúk és a lányok külön laknak, még azért is meg kell küzdeniük, hogy beszélgethessenek egymással. Elég sok kitartásra, taktikára, rafináltságra is szükségük lesz a fizikai erőpróbák és különböző küldetések mellett. A műsort a Karib-tengeren rögzítjük, úgyhogy elég látványos képsorokat láthatnak a Super TV2 nézői” – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A párkeresés nem csak szórakozásból áll majd, a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. A szerelem útvesztőjében Demcsák Zsuzsa kalauzolja majd őket. A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan belenyúlhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint.

A Money or Love – Fogadj a szerelemre! műsorába mától lehet jelentkezni. Fotó: TV2