Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ideiglenesen új helyen működnek a Városmajori Klinika egyes ellátásai

Várhatóan a változást április 11-től meg is szüntetik és minden visszaáll a megszokottak szerint.

Várhatóan 2023. március 20-tól három hétre a Külső Klinikai Tömbbe költözik át a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika tevékenységének egy része. A változásra a klinika felújított és ideiglenes műtéti egységeinek műszaki átadási munkálatai miatt van szükség – írja a semmelweis.hu.
A költözés a szív- és érsebészeti ellátásra újonnan felvett, az erre az időszakra ütemezett műtéteket és az ezekkel közvetlenül összefüggő műtét utáni ellátást érinti majd – tájékoztatta a honlapot dr. Gajdácsi József.

Az Orvosszakmai Főigazgatóság főigazgatója elmondta, a Külső Klinikai Tömbbe (1083 Budapest, Korányi S. u. 2.) költözik a műtéti beavatkozások mellett:
– az intenzív betegellátás az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Részlegre, a Központi Betegellátó 4. emeletére,
– a fekvőbeteg-ellátás az Ortopédiai Klinikára, a Központi Betegellátó 2. emeletére.

A már folyamatban levő kardiológiai és érsebészeti nem műtéti ellátás, valamint a katéteres szív- és érműtétek az átmeneti időszakban is a Városmajori Klinikán zajlanak a továbbiakban is.
A főigazgató kiemelte: a költözés ideje alatt mind az elektív (tervezett), mind az akut (ügyeleti) ellátás, valamint a transzplantációs műtétek és az ahhoz kapcsolódó betegellátás változatlan kapacitással, zavartalanul valósulhat meg.
A tájékoztatása szerint 2023. április 11-től várhatóan visszaáll a korább rend, és az összes tevékenységet ismét a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika épületében látják el.