Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Több mint kilencszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Péntektől vasárnapig 947 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

 

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 429, szombaton 285, vasárnap 180, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett az elmúlt héten a horvát, román, ukrán határnál és az ország belsejében négy határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén – ebben az évben az eddigi legtöbb – 2121 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten – március 21-től 27-ig – a feltartóztatottak száma 1786 volt. Emellett az elmúlt héten a horvát, román, ukrán határnál és az ország belsejében kilenc határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 32 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.