Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tovább tartanak nyitva a NAV ügyfélszolgálatai május 20-ig

Meghosszabbították a nyitvatartást a személyijövedelem-adó miatt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai a személyijövedelemadó-bevallás miatt 2022. május 16. és 20. között rendkívüli, hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket – közölte az adóhatóság csütörtökön az MTI-vel.

Ismertetik, hogy a fővárosban – IX. kerület, Vaskapu utca 33-35., XIII. kerület, Dózsa György út 128-130., XIII. kerület, Kresz Géza utca 13-15., XIV. kerület, Gvadányi utca 69. –, és a megyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatok május 16. és május 20. között 8 óra 30 perc és 18 óra között lesznek nyitva.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a tervezetekkel kapcsolatban általános tájékoztatást lehet kérni előzetes regisztráció nélkül is az ingyenesen hívható NAV Infóvonalán, a 1819-es telefonszámon. Az Infóvonal májusban hosszított nyitvatartással érhető el május 9. és 19. között 18 óráig, május 20-án pedig 20 óráig, azonban 16 óra után kizárólag a személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatban kérhető segítség.

A tervezet jóváhagyásában, kiegészítésében, vagy akár a felajánlásban segítenek a NAV rövid tájékoztató videói, amelyek a NAV YouTube-csatornáján érhetők el – tájékoztatott a NAV.