Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Környezetbarát sorsjegyeket vezetett be a Szerencsejáték Zrt.

A kaparós sorsjegyek főnyereményei 50, illetve 75 millió forint.

Új, 100 százalékban újrahasznosított papír alapanyagból gyártott, környezetbarát sorsjegyeket vezetett be a Szerencsejáték Zrt., amelyre Magyarországon eddig még nem volt példa – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az Ökokaland sorsjegypár főnyereménye 50 millió, illetve 75 millió forint.

Hangsúlyozták, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai céljaival összhangban évről évre csökkenti ökológiai lábnyomát, ennek részeként a nemzeti lottótársaság 2021-ben 20 százalékkal kevesebb papírhulladékot termelt a megelőző évhez képest. A környezettudatosság növelése érdekében 2022-től további lépéseket tesznek, ennek eredményeképpen bevezetik az 1000 forintos Ökokaland és a 2000 forintos Ökokaland Extra sorsjegyét, amely már 100 százalékban újrahasznosított papírból készült.

Kiemelték, az Ökokaland és a prémium kategóriás Ökokaland Extra nem csak tematikájában, de megjelenésében is a fenntartható jövő fontosságát hirdeti.

A közlemény szerint a játékosok kifejezetten várták, hogy a sorsjegycsalád „zöld” kaparósokkal bővüljön, amelyet a társaság által elkészített piackutatás is visszaigazolt. A megkérdezettek 90 százaléka úgy nyilatkozott, hogy szívesen vásárolna egy környezetbarát kaparósból – írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Fotó: szerencsejatek.hu