Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

A végrehajtások azonnali leállítását követeli a Mi Hazánk

A kormánynak minél előbb az emberek oldalára kellene állnia.

A végrehajtási és a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását követeli a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Fiszter Zsuzsanna, a párt végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa.

Elmondta: álláspontjuk szerint addig kell fenntartani a két intézkedést, amíg a kormány nem rendezi „a devizahitel-csalás” áldozatainak helyzetét, olyan rendszert alakítva ki, amelyben a felvett hitellel arányos a visszafizetett összeg, nem az árfolyamingadozással.

Fiszter Zsuzsanna hangsúlyozta: „igazi háborús helyzethez” vezethet a moratóriumok június elsejei megszüntetése, mert így családok ezrei, de akár tízezrei is elveszthetik lakásukat, sokan pedig hajléktalanná válhatnak közülük.

A Mi Hazánk politikusa azt is felvetette: a kormány által bevezetett időszakos különadókat ki kellene terjeszteni a „hiéna követeléskezelőkre” is, majd azt hangsúlyozta, pártja arra kapott felhatalmazást az áprilisi választáson, hogy „megakadályozza a magyar emberek teljes kifosztását”.

A kormánynak minél előbb az emberek oldalára kellene állnia, és nem kiszolgálni a népnyúzó végrehajtókat és a bankokat – fogalmazott Fiszter Zsuzsanna.