Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A Szabadság híd lezárása miatt több villamos közlekedése változik a hétvégén

Filmforgatás miatt zárják le a Szabadság hidat a hétvégén.

Ennek okán több villamos közlekedése változik –- közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint szombaton és vasárnap a 47-es és a 48-as villamosok megváltozott útvonalon, a dél-budai végállomások és a Széll Kálmán tér között közlekednek, nem érintik a Fővám tér, a Kálvin tér, az Astoria és a Deák Ferenc tér megállót. Ezzel együtt mindkét irányban megállnak az 56A villamos Rudas Gyógyfürdő, Döbrentei tér, Dózsa György tér, Krisztina tér, Mikó utca és Déli pályaudvar megállóhelyén.

A 49-es villamos nem közlekedik.

Az N19-es nosztalgiavillamos a 19-es villamossal megegyezően a Móricz Zsigmond körtér és a Bécsi út/Vörösvári út között jár.

A BKK az utazóknak azt javasolja, hogy a Szabadság híd lezárása miatt Pest és Buda között a 4-es metrót, illetve a 7-es és a 133E autóbuszt használják. A Deák Ferenc tér és a Kálvin tér között az M3-as metrópótló, a 9-es autóbusz, valamint a 72M trolibusz segíti a közlekedést – tették hozzá.

Az utazás megtervezéséhez a BKK ajánlja a BudapestGO alkalmazás használatát, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár a jegyet, bérletet is meg lehet vásárolni az applikáció segítségével – olvasható a közleményben.