Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jobban van a terézvárosi tetőomlásban megsérült táncművész

A fiatal nőn életmentő műtétet végeztek el.

Folyamatosan javul az Operettszínház táncművészének állapota azt követően, hogy súlyosan megsérült a terézvárosi házomlás során – közölte a Budapesti Operettszínház.

– A terézvárosi házomlás során súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett fiatal táncművészünket már nem tartják mesterséges altatásban, állapota stabil, folyamatosan javul – írta a közleményében a színház. Azt is írták, hogy a fiatal táncművésznél sürgős, életmentő beavatkozásokat végeztek, és hamarosan újra megműtik a gerincsérülése miatt. Az Operettszínház a főigazgató kérésére imaláncot indított a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt imádkoznak táncművészük gyógyulásáéért.

A táncművész akkor sérült meg, amikor hétfő délelőtt leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatti ház párkányfala, a balesetben négyen megsérültek, hárman könnyebben, az Operettszínház táncművésze viszont életveszélyesen. A leomló törmeléktől több parkoló jármű összetört.

A VI. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, és külön nyomozócsoportot hozott létre az esethez kapcsolódóan.

Fotó: hirado.hu