Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A Magyar Posta új csomagautomatái ősztől üzemelnek

Az elsőt pénteken helyezték ki a II. kerületben.

A cég közölte, hogy a milliárdos nagyságrendű beruházásban több száz csomagautomatát szereznek be a már üzemelő 51 mellé; az új berendezések felét Budapesten és Pest megyében helyezik ki.

A tájékoztatás szerint a következő hetekben az új automaták elhelyezése a fővárosban, az agglomerációs településeken, majd a vidéki nagyvárosokban folytatódik.

Kiemelték, a beruházás célja, hogy a Magyar Posta modern, minőségi logisztikai szolgáltatásokat tudjon nyújtani az ügyfeleknek, és támogassa a magyarországi e-kereskedelem fejlődését.

A posta a berendezéseket a lakosság számára könnyen megközelíthető helyekre telepíti, például benzinkutak, bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi egységek közelébe – írják a közleményben.

Schamschula György, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója a közleményben hangsúlyozta, olyan modern, európai színvonalú logisztikai szolgáltatást építenek, amely teljeskörűen lefedi a lakossági és az üzleti igényeket. Nem elég ezen a piacon a csomagok gyors szortírozása és kézbesítése, biztosítani kell a vásárlóknak az átvétel rugalmasságot is Győrtől Nyíregyházáig. Ezt az elvárást teljesítik a csomagautomaták azzal, hogy 24 órában állnak rendelkezésre – tette hozzá. (MTI)