Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lezárult az ügyfélszolgálati rendszereket érintő informatikai átállás a Vodafone-nál

Újra akadálymentesen lehet az ügyeket intézni a társaságnál.

A hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében a Vodafone Magyarország július 11-16. között informatikai átállást végzett, amely a tervezett időszakban sikeresen megtörtént és lezárult; így az ügyfelek ismét minden ügyintézési, értékesítési és egyéb érintett speciális szolgáltatást elérnek – közölte a szolgáltató az MTI-vel hétfőn.

A tájékoztatás szerint az átállás után a Vodafone ügyfelei már az új ügyfélkiszolgáló rendszert vehetik igénybe, amely egyaránt elérhető a szolgáltató weboldalán az önkiszolgáló felületen, valamint a MyVodafone applikációban.

Az átállás gyakorlatilag a Vodafone-UPC integráció utolsó lépése volt, melynek eredményeképp a Vodafone Magyarország teljesen konvergens digitális szolgáltatóvá vált. (A távközlésben konvergens csomagok alatt elsősorban a vezetéken és mobilhálózaton nyújtott szolgáltatások összekapcsolását kell érteni.)

A Vodafone 21 országban üzemeltet mobil- és vezetékes hálózatot, valamint további 48 országban működik együtt számos mobilhálózattal. 2022. március 31-én több mint 300 millió mobilügyféllel, több mint 28 millió vezetékes szélessávú ügyféllel és több mint 22 millió TV-ügyféllel rendelkezett, a magyar piacon több mint 3,8 millió ügyfele van. A Vodafone a világ egyik legjelentősebb szolgáltatója az IoT területén (dolgok internete), több mint 150 millió eszközt és platformot kapcsol össze. Az IoT a mobil hálózatba kapcsolt intelligens eszközök közötti megoldások rövidítése.