Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Futóverseny miatt változik a menetrend szombat este a Várkert Bazárnál

Villamost és buszokat is érint a korlátozás.

Szombaton este és éjjel rendezik a Generali Night Run Budapest futóversenyt a Várkert Bazár környékén, ezért közlekedési változásokra kell készülni – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

A közlekedési vállalat közleménye szerint szombat reggel 6 órától vasárnap hajnalig lezárják a Lánchíd utcát; szombat 14 órától vasárnap hajnalig lezárják a Várkert rakpartot; szombaton 18 óra és vasárnap hajnali 1 óra között teljesen lezárják a Palota utat, a Hunyadi János utat és az Alagutat, valamint részlegesen korlátozzák a Dísz tér és a Clark Ádám tér forgalmát is.

A közösségi közlekedést érintő változásokról azt írták, hogy a 19-es villamos szombaton 14 órától üzemzárásig két szakaszon, a Bécsi út-Vörösvári út és a Batthyány tér, illetve a Kelenföld vasútállomás és a Döbrentei tér között közlekedik.

A 41-es villamos (és az N19-es nosztalgia villamos) szombaton 14.00-tól üzemzárásig módosított útvonalon, a Krisztina körúton át jár a Széll Kálmán tér érintésével.

A 105-ös busz szombaton egész nap módosított útvonalon, a Lánchíd utca helyett az Attila úton, illetve a Krisztina körúton jár, nem érinti a Várkert bazár és a Clark Ádám tér megállókat.

A 109-es busz szombaton 14.00 és 18.00 között meghosszabbított útvonalon, a Batthyány tér helyett a Clark Ádám térig jár – sorolták a közleményben.

Hozzátették, hogy a 16-os busz szombaton 18.00-tól üzemzárásig nem jár, helyette a Széll Kálmán tér és a Dísz tér között a sűrűbben közlekedő 16A buszokkal lehet utazni.

A 916-os éjszakai busz egész éjjel rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Dísz tér között jár.

A 990-es busz vasárnap 1.00-ig módosított útvonalon jár, nem érinti a Halász utca, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megállókat. A Batthyány téren a Normafa felé a 39-es busz megállójában állnak meg a buszok. A busz 1.00 óra után a Lánchíd utca helyett az Attila út-Alagút terelt útvonalon jár, nem érinti a Várkert bazár megállópárt – áll a BKK közleményében.