Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem jár a Margit körúton a villamos a hétvégén

Karbantartás miatt szünetel a közlekedés.

Karbantartás miatt nem járnak a villamosok szombaton és vasárnap a Margit körúton – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.

A 4-es és a 6-os villamos csak a dél-budai végállomások és az Oktogon, a 17-es villamos pedig a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár. A Széll Kálmán tér és az Oktogon között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni – áll a közleményben.

Szombatról vasárnapra virradó éjjel a 6-os villamosok helyett a teljes vonalon villamospótló autóbusz közlekedik – tették hozzá.

Mint írták: a hétvégi munkák során felújítják a Margit körúti és a Jászai Mari téri kitérőket, valamint a Margit híd dilatációs szerkezeteit is kicserélik, hogy a jövőben is zavartalan legyen a villamosok közlekedése.

A villamospótló autóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

Szombatról vasárnapra virradó éjjel a 931-es éjszakai busz Pest felé a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg a Margit híd budai hídfőjénél – írták.

A BKK a Széll Kálmán tér környékéről a belváros elérésére az M2-es metrót javasolja az utazóknak – áll a közleményben.