Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Augusztus közepétől újra jár a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között

Lesz, ahol továbbra is metrópótló busszal lehet csak utazni.

Augusztus 15-től újra jár a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között; a Kálvin tértől a Göncz Árpád városközpontig továbbra is metrópótló busszal lehet utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.

A nyárra tervezett felújítási munkák befejeztével augusztus 15-től újra jár a 3-as metró a déli szakaszon – áll a közleményben. Hétfőn és kedden (15-16.), valamint az augusztus 20-ai, ünnepi hétvégén egész nap járnak a szerelvények Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között, de augusztus 17. és 19. között, valamint 22-étől hétköznap 21 órától és hétvégén pótlóbuszok közlekednek a déli szakaszon.

A Nagyvárad téren nem állnak meg a szerelvények, a tér a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal közelíthető meg – tették hozzá.

Augusztus 13. és 16. között pótlóbusz jár a 3-as metró helyett az északi, újpesti szakaszon is. Így szombaton és vasárnap a teljes vonalon nem jár a metró, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni. Hétfőn és kedden a szerelvények egész nap Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között járnak (a Nagyvárad téren nem állnak meg). A Kálvin tér és Újpest-központ között az M3-as metrópótló busz közlekedik, a Nagyvárad tér az M30-as állomáspótló busszal érhető el.

Augusztus 17-től a 3-as metró hétköznap napközben ismét két szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár. A Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as, a Nyugati pályaudvar és a Göncz Árpád városközpont között az M3A metrópótló autóbusszal is lehet utazni. Hétköznap esténként és hétvégén a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró. Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Hozzátették: az augusztus 20-ai, ünnepi hétvégén a metró a hétköznapi rend szerint, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között közlekedik.