Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Itt leszek hétfőtől korlátozások az augusztus 20-i ünnep miatt

Már mától forgalomkorlátozások lesznek a fővárosi ünnepi előkészületek miatt.

Már mától forgalomkorlátozások lesznek az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények előkészítő munkái miatt Budapesten.

A közösségi közlekedést is érintő változásokról a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatos tájékoztatást ígért.

Közleményük szerint a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és Margit híd között hétfőtől egy teljes hétre (augusztus 22. reggel 6 óráig), valamint augusztus 22. és 25. között minden éjszaka 22 óra és másnap reggel 6 óra között zárják le.

A pesti alsó rakpartot a Lánchíd és Közraktár utca között péntekig minden éjszaka, majd péntek 20 órától augusztus 22-én 6 óráig, valamint augusztus 22-én 22 óra és másnap reggel 6 óra között zárják le.

A budavári ünnepi rendezvény miatt is egy héten át tartó folyamatos korlátozások lesznek: a Tárnok utca végig zárva lesz, a Dísz tér felől nem lehet behajtani a Vár területére.

Lezárják továbbá a Lánchíd utcát szerda 6 órától várhatóan augusztus 22. 22 óráig, továbbá az Andrássy utat a Kodály köröndnél szerdán és csütörtökön 22 órától következő nap 4 óráig.

A korlátozások a 16A és a 116-os autóbusz, a 916-os éjszakai járat, a 105-ös, a 178-as, 109-es, a 979-es és a 990-es buszok, továbbá a 41-es, a 19-es, a 2-es, a 2B és a 2M villamosok közlekedését érintik.

Az augusztus 20-án érvényes további korlátozásokról és közlekedési rendről a BKK a hétre ígért részletesebb tájékoztatást. (MTI)