Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mától lesznek lezárások a Nemzeti Vágta miatt

Egyes helyeken hétfő délutánig kell számítani a lezárásokra.

Már péntektől lezárásokra kell készülni a Nemzeti Vágta miatt, amit szombaton és vasárnap tartanak a Hősök terén – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A BKK csütörtökön azt közölte, hogy péntek 16 órától hétfő 4.30-ig lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és Dózsa György út között, a Hősök terét, az Állatkerti körút egy szakaszát a Gundel Károly út és Hősök tere között, a Kós Károly sétányt, valamint az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között.

Szombaton 8 és 20 óra között, valamint vasárnap 8 órától hétfő 4.30-ig lezárják a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között – tették hozzá.

A forgalmi változások érintik a közösségi közlekedést is: a 105-ös és a 178-as, a 20E, 30-as, a 30A és a 230-as buszok, a 75-ös trolibusz és a 979-es, valamint a 979A éjszakai buszok terelt útvonalon járnak, ezért nem érintenek bizonyos megállókat.

Az 1-es metró szombaton és vasárnap – amennyiben a rendezvény látogatóinak száma indokolja – a megszokottnál sűrűbben közlekedik, azonban biztonsági intézkedésként lezárhatják a Hősök tere állomást a forgalom elől – áll a BKK közleményében.