Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Webshopot hozott létre az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Nem csak a szolgáltatások, hanem autózáshoz szükséges termékek is elérhetőek.

Létrejött az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. webshopja, amely elektromos autózáshoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat árusít – közölte a társaság az MTI-vel.

A honlapon az MVM Mobiliti Kft. kínálata érhető el, többek között otthoni töltéshez szükséges töltőberendezések, amelyeknek nem csak a forgalmazását, de a felszerelését és a beüzemelését is vállalják. A termék- és szolgáltatáskínálat az ügyféligényektől függően bővülhet – írták.

Az MVM Mobiliti Kft. a közlemény szerint a környezetbarát közlekedésben érdekelt szolgáltató, amely a töltőhálózat-fejlesztés mellett töltési szolgáltatást is kínál magánszemélyek számára. A honlapjukon olvasható bemutató szerint a cég az MVM Csoport tagvállalata, csaknem 1500 töltőpontot működtet belföldön. Állomásain nem csak elektromos, hanem gázüzemű autók is tankolhatnak, ugyanis Magyarország legnagyobb CNG-hálózata (Compressed Natural Gas, sűrített földgáz) is hozzájuk tartozik.

Beszámolója szerint a 2011-ben alapított társaság tavaly előtt 745 millió forint, tavaly 1,15 milliárd forint bevétel mellett 2020-ban csaknem 235 millió, 2021-ben 424 millió forint veszteséggel zárt.

Fotó: MTI/Mohai Balázs