Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Magyar Posta: A karácsonyra szánt csomagokat december 20-ig adják postára

A következő időszak kiemelten terhelt a posta számára.

A Magyar Posta arra kéri az ügyfeleit, hogy csomagjaikat legkésőbb december 20-ig adják postára, hogy azok biztonsággal megérkezzenek a címzetthez karácsonyig.

A Magyar Posta az MTI-nek küldött csütörtöki közleményben kiemelte, az elmúlt hetekben jelentősen nőtt az online rendelt küldemények száma, a társaság arra számít, hogy karácsonyig tovább nő majd a csomagforgalom a logisztikai depókban.

Az automatizált csomagfeldolgozás jelentősen segíti a karácsonyi csúcsszezont. Az idén hat vidéki csomaglogisztikai üzemben – Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Kecskemét és Szolnok – bővült a Magyar Posta eszközparkja automatizált csomagfeldolgozó rendszerekkel, amely így már összesen 9 depóban elérhető, és 2023-ban további 8 vidéki városban lesz automatizált rendszer.

A közleményben ismertetik, hogy a Magyar Posta az MPL+ csomaglogisztika modernizációs és infrastruktúra fejlesztési program részeként 2019 és 2023 között több mint 50 milliárd forintból újítja meg a postai logisztikai infrastruktúrát, automatizálja a működést informatikai megoldások beépítésével.