Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Július közepén lesz a Balaton-átevezés

A nevezés február elsején indul a balatonatevezes.hu oldalon.

Jövőre július 15-én tervezik megrendezni a nyár egyik legnagyobb és legnépszerűbb szabadidősport-eseményét, a Hervis Balaton-átevezést.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség – amint arra közleményében emlékeztet – már hatodik alkalommal szervezi meg az átevezést, amely jövőre ismét visszatér Zamárdiba.

Vida Gergely főszervező kiemelte: a nevezési számok azt bizonyítják, hogy évről évre egyre több embert mozgat meg a Balaton-átevezés. Az idei eseményre rekordot jelentő mintegy 4500-an jelezték részvételi szándékukat, és az esős, szeles idő ellenére a parton több százan várták a rajtot, ami végül a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt.

A Balaton-átevezés jövőre része lesz a budapesti atlétikai világbajnokság felvezető, Hétköznapi Hős elnevezésű eseménysorozatának, a résztvevők ötven százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg jegyeiket az atlétikai vb versenyeire.

A táv az elmúlt évekhez hasonlóan körülbelül nyolc kilométer lesz, és a résztvevők Zamárdiból indulva Tihany érintésével mindenféle vízi járművel – sárkányhajóval, kajakkal, kenuval, SUP-pal – keresztezik a Balatont.