Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szilveszter éjjel járni fog a metró, a HÉV és a nagykörúti villamos

A BKK tájékoztatást adott ki, egyes járatok sűrűbben indulnak éjszaka.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szilveszter egész éjszaka járnak majd a metrók, a HÉV-ek és a nagykörúti villamosok, az éjszakai járatok pedig a megszokottnál sűrűbben indulnak.

A BKK csütörtöki közleménye szerint a december 31-éről január 1-jére virradó éjszakán a várhatóan megnövekedő utasforgalom miatt valamennyi éjszakai autóbuszjárat jóval sűrűbben indul, továbbá egész éjjel közlekedik a 2-es és a 4-es metró, a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között (a Nagyvárad téren megállás nélkül áthalad), az M30-as állomáspótló autóbusz, illetve a 4-es és a 6-os villamos.

Hosszabbított üzemidővel jár a kisföldalatti, illetve – a MÁV-HÉV tájékoztatása szerint – minden HÉV-vonalon egész éjjel közlekednek a vonatok.

Január 1-jén, vasárnap a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi közlekedési rend szerint indulnak – írták.

Január 2-ától 6-áig – a meghosszabbított téli szünet miatt – az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben – közölte a BKK.