Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre

Az első 800 jelentkező extra kedvezményt kap.

Elindult a nevezés a balatoni nyár legnagyobb vízi futamára, a Hervis Balaton-átevezésre.

A július 15-i esemény hivatalos oldalán, a balatonatevezes.hu-n szerdán reggel 9 órakor megnyílt a nevezési felület, amelyen mostantól bárki hivatalos résztvevőjévé válhat az ország egyik legnépszerűbb szabadidős vízisporteseményének.

– A résztvevők számát illetően az elmúlt években folyamatosan emelkedő tendenciát mutattunk, olyannyira, hogy 2021-re kinőttük Fonyódot, és a jóval nagyobb létszámkapacitással bíró Zamárdiba költöztünk át. Tavaly rekordot jelentő, mintegy 4500 nevezés érkezett, bízunk abban, hogy idén sikerül ezt túlszárnyalni, és az időjárás is kegyeibe fogad minket – idézte a szervezők hírlevele Vida Gergely főszervezőt.

A helyszín ezúttal is a Zamárdi Szabadstrand lesz. Az átevezés távja 8 kilométer, a résztvevők kajakkal, kenuval, SUP-pal, vagy akár sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat. Mindeközben a parton is számos kiegészítő, színvonalas program várja a benevezetteket elkísérő rokonokat, barátokat, szurkolókat.

Az első 800 nevező nevezési díja a felnőttek esetében 9000 forint, a 14 év alattiaknak pedig 7000 forint lesz, továbbá megkapják az esemény hivatalos pólóját, és a táv végén a befutóérmet is.

A Hervis Balaton-átevezés idén része lesz az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokságot felvezető Hétköznapi Hős elnevezésű eseménysorozatnak is. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére az átevezésen résztvevők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket. (MTI)