Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ilyen változásokra lehet számítani a magyar-bolgár meccs miatt ma este az Aréna környékén

Sűrűbben jár majd a metró és az 1-es villamos is.

Számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani hétfő este a fővárosi Puskás Aréna környékén a Magyarország-Bulgária Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzés miatt. A 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos a mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Tekintettel arra, hogy a Puskás Aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK azt kéri, hogy a mérkőzés helyszínét közösségi közlekedéssel közelítsék meg.
A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni, az gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető – írták.
Várhatóan 18 órától lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat.
A 30-as busz mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót, a 75-ös troli terelve, a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik a 79-es vonalán, míg a 77-es troli módosított útvonalon, a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár. Arra a Puskás Ferenc Stadionnál, a Hungária körúton a 75-ös végállomásán lehet felszállni.
A BKK az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát javasolja.