Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Ilyen változásokra lehet számítani a magyar-bolgár meccs miatt ma este az Aréna környékén

Sűrűbben jár majd a metró és az 1-es villamos is.

Számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani hétfő este a fővárosi Puskás Aréna környékén a Magyarország-Bulgária Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzés miatt. A 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos a mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Tekintettel arra, hogy a Puskás Aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK azt kéri, hogy a mérkőzés helyszínét közösségi közlekedéssel közelítsék meg.
A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni, az gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető – írták.
Várhatóan 18 órától lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat.
A 30-as busz mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót, a 75-ös troli terelve, a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik a 79-es vonalán, míg a 77-es troli módosított útvonalon, a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár. Arra a Puskás Ferenc Stadionnál, a Hungária körúton a 75-ös végállomásán lehet felszállni.
A BKK az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát javasolja.