Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hétfőtől forgalomkorlátozás lesz a 3-as metró buszos pótlásának útvonalán

A közlekedési változásokkal április 17. és június 29. között kell számítani.

Mozgó terelésekre, munkaterületek melletti útszűkületekre, esetleges sávlezárásokra kell számítani a 3-as metró felszíni autóbuszos pótlásának útvonalán április 17. és június 29. között – közölte a Budapesti Közlekedési (BKV) Zrt. pénteken az MTI-vel.
Azt írták, a forgalomkorlátozások a pótlás megszüntetése miatt szükségesek, mivel megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok az 3-as metró felújításhoz kapcsolódóan.
Az érintett útszakaszok északi irányban a Vak Bottyán utca (Lehel utcától), Kőér utca, Üllői út, Múzeum körút, Károly körút, Bajcsy-Zsilinszky út, Váci út – a Petneházy utcáig. Déli irányban a Váci út (Petneházy utcától), Bajcsy-Zsilinszky út, Károly körút, Múzeum körút, Üllői út, Kőér utca, Vak Bottyán utca – a Lehel utcáig.
Az első ütemben, 2023. április 17. és 30. között a Nyugati téren, a városközpont felé vezető oldalon a metrópótló busz megállójának vonalában kell útszűkületre számítani. A Lehel téren, a városból kifelé vezető oldalon a buszsáv lezárása várható – ismertette a BKV.

Fotó: BKK