Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Minden idők negyedik legnagyobb nyereménye gyűlt össze az Ötöslottón

Ezen a héten 4,393 milliárd forint találhat gazdára.

Minden idők negyedik legnagyobb nyereménye várja az Ötöslottón azt a szerencsést, aki 25 hét halmozódás után egymaga elviszi a 4,393 milliárd forintra duzzadt fődíjat a szombati sorsoláson – közölte a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Azt írták, az összeg a játékkedvet is fokozza: nemcsak többen, hanem többet is lottóznak.
Legutóbb 2022. október 22-én talált gazdára az Ötöslottó főnyereménye.
A tájékoztatás szerint az elmúlt fél évben több olyan szám is volt, amely nem került be a nyerőszámok közé, ilyen például az 1 és a 7, de a hatvanas számkörben négy szám is akad: a 63-at, a 64-et, a 66-ot és a 69-et sem sorsolták ki az elmúlt 25 hétben. Érdekesség, hogy a 32-es számot viszont már hatszor is kihúzták.
Az Ötöslottó történetében a leggyakrabban kihúzott hat nyerőszám egyébként az 1, a 3, a 15, a 29, a 42 és a 75.
Kitértek arra is, hogy a halmozódás előrehaladtával egyre többen teszik próbára szerencséjüket, és az is elmondható, hogy egyszerre több mezővel is játszanak. A Szerencsejáték Zrt. statisztikája szerint a halmozódás első hetéhez viszonyítva 34 százalékkal többen lottóztak, és mintegy 50 százalékkal több alapjátékot küldtek játékba a múlt héten.
Ha a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes vonalon, amelyről a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is érdeklődhet. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet – tudatta a Szerencsejáték Zrt.