Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Napos idő lesz a hétvégén, gomolyfelhőkkel

Általában napos-gomolyfelhős idő lesz a hétvégén, néhol előfordulhat zápor, zivatar.

A hőmérséklet emelkedik, vasárnap délutánra 23 és 28 Celsius-fok közé melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Pénteken reggel még a Dunántúl nyugati részén eshet, így ott felhősebben indul a nap, majd ott is csökken a felhőzet, és mindenütt napos idő várható a gomolyfelhő-képződés mellett. Napközben már csak helyenként fordulhat elő zápor, a keleti határ közelében esetleg zivatar. A légmozgás mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17 és 24 fok között alakul, a nyugati területeken lesznek alacsonyabbak az értékek.
Szombaton általában napos időre kell számítani gomolyfelhőkkel, nyugaton fátyolfelhők is lesznek. Néhol előfordulhat zápor, zivatar,
nagyobb eséllyel a nyugati megyékben. A keleti, északkeleti szél időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 8 és 14, délután 23 és 28 fok között valószínű.
Vasárnap általában napos idő várható gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel, néhol záporral, zivatarral. A keleti, északkeleti szél néha megélénkül. A hajnali 9, 15 fokról délutánra 23 és 28 fok közé melegszik fel a levegő.