Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megsérült előadás közben a nemzeti cirkusz egyik artistája Szolnokon

Megsérült előadás közben a Magyar Nemzeti Cirkusz egyik artistája csütörtök este Szolnokon, a rendőrség nyomoz.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőrfőkapitányság pénteken az MTI-t arról tájékoztatta, hogy ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt nyomozás indult – olvasható a szoljon.hu hírportálon.
A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata közösségi oldalán közzétett közleménye szerint a balesetet szenvedett női motorosukat, Alice-t, medencesérüléssel szállították kórházba, állapota stabil és felépüléséről biztosították őket a kórház dolgozói.
Az előadás alatt minden biztonsági előírás betartása ellenére sajnos előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója – közölték. Mint írták: remélik, hogy Alice gyorsan felépül és hamar visszatérhet a porondra.
A szoljon.hu azt írta, hogy mutatvány közben az egyik artista a motorjával együtt kirepült az óriási gömbből. „A nagy gömbben köröztek, először egy motoros egyedül, majd ketten, végül öten. A gömb először szétnyílt, majd, amikor kezdett becsukódni, akkor repült ki belőle a motor és a lány is” – olvasható egy szemtanú beszámolója.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz