Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Félárú vasúti jegyet kínál a MÁV-Volán a révfülöpi Balaton-átúszásra

Kedvezményes, 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti jeggyel lehet utazni a szombati 41. Balaton-átúszásra, Révfülöpre, illetve onnan vissza.

A MÁV-Volán-csoport közleménye szerint a menetjegy pénteken 0 órától vasárnap éjfélig érvényes, azt a visszautazáshoz a rendezvény helyszínén érvényesíteni kell.
Közölték azt is, hogy a szervezők komppal szállítják vissza a résztvevőket Balatonboglárról. Az átúszás után a tó partján maradó utasoknak azt ajánlották, hogy vegyék igénybe a Balaton24 és 72 napijegyet, amellyel korlátlan számban utazható be a Balaton környéke az érvényességi időtartam alatt.
A vasúttársaság a várhatóan nagyobb utasforgalom miatt egyes északi parti vonatokhoz két pluszkocsit csatol, majd a Tapolcáról a budapesti Déli pályaudvarra induló Kék Hullám InterCity vonatok is hosszabb szerelvénnyel közlekednek – írták.
A MÁV-START felhívta a figyelmet arra, hogy a jegyeket érdemes elővételben megvásárolni, mivel a helyjegyek elfogyhatnak, a vonatok betelhetnek.
A Volánbusz a környékbeli településekről – Tapolcáról, Veszprémből, Balatonfüredről, Keszthelyről, Hévízről és Zalaegerszegről – rendszeresen közlekedő autóbuszokkal javasolja megközelíteni a helyszínt. (MTI)