Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj

A gazdasági nehézségek ellenére a kormánypártok megvédik a 13. havi nyugdíjat, ami a napokban meg is érkezik a nyugdíjasokhoz.

Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában elmondta, hogy a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók nehéz időket hoztak egész Európában, ennek ellenére a nemzeti kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is megbecsüli a nyugdíjasokat, és ragaszkodik ahhoz, hogy visszaadja mindazt, amit a „dollárbaloldal” a kormányzása alatt elvett tőlük.
Amikor a baloldal a rossz kormányzásának következtében nehéz helyzetbe került, azonnal a legkiszolgáltatottabbakon, azaz az időseken akart spórolni, ezért elvette tőlük a 13. havi nyugdíjat. Ezzel szemben a Fidesz és a KDNP 2022-ben sikeresen visszaépítette a 13. havi nyugdíjat, amit a mai, háborús időkben is megkapnak az idős emberek. Ezzel visszaadtuk azt, amit Gyurcsányék egyszer már elvettek tőlük – fogalmazott Zsigó Róbert.
Hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP továbbra is kiáll azok mellett, akik egykor aktívan vettek részt Magyarország építésében.