Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Napos, nyárias idő várható a hétvégén

Helyenként akár 27 Celsius-fokra is emelkedhet a hőmérséklet.

Jellemzően napos, nyugodt, nyárias idő várható a hétvégén, bár a szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül alakul, de vasárnap akár 31 fok is lehet – derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északias szelet élénk széllökések kísérik, délutánra mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22-27 fok között valószínű.
Szombaton napos időre lehet számítani gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel, északkeleten lehet átmenetileg több felhő, de csapadék nem valószínű. Több helyen megélénkül az északnyugati szél, majd délnyugatira fordul a légmozgás. Hajnalban 6-13, délután 22-27 fok várható.
Vasárnap nagyrészt fátyolfelhős, napos idő várható, éjjel azonban északon helyenként már vastagabb felhőtömbök is lehetnek, addig csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik a délnyugati, déli szelet. A hajnali 7-14 fokról 26-31 fok közé melegedhet fel a levegő.