Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Június közepétől forgalomkorlátozás lesz Kecskemét és Nagykőrös között

A körforgalmat a tervek szerint szeptember 1-jén nyitják meg.

Körforgalmú csomópont átépítése miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Kecskemét és Nagykőrös között június közepétől várhatóan augusztus végéig, majd szeptember végétől október közepéig – közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a 441-es főút Kecskemét és Nagykőrös közötti munkálatainak részeként átépítik a 445-ös főútnál lévő körforgalmú csomópontot.
Ehhez kapcsolódóan előreláthatólag június 17-e és 23-a között kétirányúsítási munkálatokat végez a vállalkozó, ezért a Nagykőrös irányában lévő „direkt ágat” lezárják.
Várhatóan június 24-e és augusztus 31-e között végzik a körforgalom átépítését, ennek idejére lezárják azt, így a Nagykőrös, illetve a Kecskemét irányából érkezők nem tudnak majd felhajtani a 445-ös főútra. Ezen időszakban a tranzitforgalom Kecskemétet elkerülve a 44-es főútról elágazó 4622-es, 4623-as és 4601-es úton mehet.
Az egyirányúsítás és a felújítás miatt a „direkt ágat” várhatóan szeptember 24-e és október 14-e között ismét lezárják. Ebben az időszakban a már átépített turbókörforgalmon keresztül lesz lehetőség a zavartalan közlekedésre – tudatta a minisztérium.