Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rengeteg kórházi kezelés után ilyen állapotban van a Karthago legendája

Rengeteg kórházi kezelés, műtét, őssejtbeültetés után végre kigyógyult a rákból Gidófalvy Attila.

Hamarosan hetvenéves, de egy percre sem szeretne megállni.

A Karthago zenekar negyvenhárom éve megállás nélkül koncertezik, s ugyanazok a tagok alkotják a kezdetek óta. Kitartottak a csapat összetétele mellett úgy is, hogy a zenekar billentyűse komoly betegséggel küzdött. Gidófalvy Attila már jobban van, így újra a színpadra készül.

A zenész a Borsnak elárulta, hogy amint kórházba került egyből meg is műtötték, kiváló orvosainak óriási hálával tartozik, akik nélkül nem sikerülhetett volna a felépülés.

– Úgyhogy most már biztos, hogy megmaradok – mondta a billentyűs.

Az ikonikus bajusz, ami már-már a védjegyévé vált, a kezelések következtében kihullott, de azóta már visszanőtt, Gidófalvy Attila pedig öt év elteltével nyugodt szívvel nyilváníthatja magát gyógyultnak.

Elmondta, hogy annak ellenére, hogy tünetmentes, minden hónapban szűrésekre jár, úgy véli hihetetlenül erős a szervezete, mert ha nem így lenne, nem tudta volna legyőzni a betegséget.

Legközelebb május 27-én áll majd színpadra a zenekarral, de azt is elárulta, hogy nagyszabású bulival szeretné megünnepelni a hetvenedik születésnapját.

A közönség mellett a zenekar is nagyon várta már a billentyűs visszatérését.

– Gidó a járvány miatt nem tudott eddig csatlakozni, mert a súlyos betegsége után nem kockáztathatott. Most végre újra itt lehet velem a színpadon a KGB – fejezte ki örömét Kiss Zoltán Zéro.