Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Keleti Andrea és Farkasházi Réka árulták közös titkukat - Trimedio News

Keleti Andrea és Farkasházi Réka árulták közös titkukat

Negyvenéves kor felett is lehet szép egy nő plasztikai műtétek nélkül.

Édesanyák negyven felett, akik sok-sok évet letagadhatnak korukból és ezt bizony nem durva plasztikai beavatkozásoknak köszönhetik. Anyák napja alkalmából fellibbentették a fátylat arról, hogy ők sem a csodára várnak, ha szépülésről van szó, fiatalos vonásaikat szakértő orvosoknak köszönhetik.

– Én mindig szerettem kipróbálni a legmodernebb szépészeti beavatkozásokat, addig, amíg nem kellett attól tartanom, hogy arcvonásaimat radikálisan megváltoztatják. Bevallom, volt olyan, amit megbántam, de azóta tanultam a hibámból, és a természetes, de hatékony kezeléseket keresem – vallja Keleti Andi, aki nem csak a táncparketten hozza kortalan formáját, a külseje sem árulkodik koráról.  Nem véletlen, hogy évekkel fiatalabb férje figyelmét még több, mint húsz év után is magán tudja tartani.

Andi és Réka szokatlan helyen, egy budapesti orvos-esztétikai központban futottak össze, épp kezeléseik előtt. „Andrea az orvosi felszívódó szálak behelyezésének rajongója, melyek a bőr saját megújulási folyamatait indítják el, Réka pedig a bőrünkben természetesen is jelen lévő hialuronsav injekciós pótlásával történő mélyhidratálásra esküszik. Mindkettő szinte fájdalommentes és percekben mérhető időt vesz igénybe” – mondja a szakértő, Dr. Ekaterine Paschali, bőrgyógyász.

– A nyilvánosság része az életünknek. A kommentelők pedig nem mindig finomkodnak, ha a megjelenésünkről van szó. Nem eszerint élünk persze, de egy nőben ott munkálkodik az érzés, hogy ne hagyjon a kritikának felületet. A nagyfiam már 18 éves, de szeretném, ha most is azzal a mosollyal nézhetnék rá, amivel kisgyermek korában tettem. Mindhárom gyermekem és a férjem is megérdemlik, hogy magabiztosan nevessek rájuk. És persze én is! – meséli Réka.

És ha már ilyen helyzetben futottak össze, nem halasztották el, hogy megüzenjék a többi édesanyának, hogy mindenki szépsége megérdemel egy kis törődést! Az évek múlása legtöbbünkön jól látszik, de ettől még nem kell ezért feltétlenül kés alá feküdni.

– Minden egyes szarkalábunkhoz emlékek kötődnek, hiszen tapasztalatokkal gazdagodtunk, gyermekeket neveltünk éveink során – a titok csak annyi, hogy ne hagyjuk őket elmélyülni! – fűzte hozzá.