Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Ideiglenesen új helyen működnek a Városmajori Klinika egyes ellátásai

Várhatóan a változást április 11-től meg is szüntetik és minden visszaáll a megszokottak szerint.

Várhatóan 2023. március 20-tól három hétre a Külső Klinikai Tömbbe költözik át a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika tevékenységének egy része. A változásra a klinika felújított és ideiglenes műtéti egységeinek műszaki átadási munkálatai miatt van szükség – írja a semmelweis.hu.
A költözés a szív- és érsebészeti ellátásra újonnan felvett, az erre az időszakra ütemezett műtéteket és az ezekkel közvetlenül összefüggő műtét utáni ellátást érinti majd – tájékoztatta a honlapot dr. Gajdácsi József.

Az Orvosszakmai Főigazgatóság főigazgatója elmondta, a Külső Klinikai Tömbbe (1083 Budapest, Korányi S. u. 2.) költözik a műtéti beavatkozások mellett:
– az intenzív betegellátás az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Részlegre, a Központi Betegellátó 4. emeletére,
– a fekvőbeteg-ellátás az Ortopédiai Klinikára, a Központi Betegellátó 2. emeletére.

A már folyamatban levő kardiológiai és érsebészeti nem műtéti ellátás, valamint a katéteres szív- és érműtétek az átmeneti időszakban is a Városmajori Klinikán zajlanak a továbbiakban is.
A főigazgató kiemelte: a költözés ideje alatt mind az elektív (tervezett), mind az akut (ügyeleti) ellátás, valamint a transzplantációs műtétek és az ahhoz kapcsolódó betegellátás változatlan kapacitással, zavartalanul valósulhat meg.
A tájékoztatása szerint 2023. április 11-től várhatóan visszaáll a korább rend, és az összes tevékenységet ismét a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika épületében látják el.