Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Heti horoszkóp – Különleges lehetőségek várnak mindenkire

Április első hetére különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók. Most kiderül, mire lehet számítani és mit üzennek a csillagok.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A Kos jegyében jár a Nap és a Merkúr ezen a héten, amely remek kimenetelű tárgyalásokat jelez, s mindehhez az anyagi hasznot a Jupiter-Neptunusz együttállása biztosítja. Olyan bevételekre számíthatsz, amelyekből félre is tudsz tenni. A Vénusz titkos szerelem lehetőségét jelzi, rajtad múlik a folytatás. Sajnos egy barátot viszont elveszíthetsz a heti horoszkóp szerint.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nagyon sokat töprengsz, futod a köröket, amikről nem beszélsz másoknak. Az is lehetséges, hogy valamelyik szülődért aggódsz, akinek az egészségi állapota nem a legjobb. Szerencsére vannak körülötted olyan barátok, akik vigaszt és támogatást nyújtanak a bajban. Új emberekkel ismerkedhetsz meg a héte, ha még keresed a párodat, lehetséges, hogy a lelki társadra találsz.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A karrierben kiemelkedő sikerek érnek, köszönhető ez a Jupiter-Neptunusz együttállásnak. A Vénusz bolygó a Halak jelébe lép, s innentől a munkád a nyilvánosság elé kerülhet. Rengeteg elismerésben lesz részed, ami az égiek ajándéka, hiszen szinte semmit nem kell tennie érte a sikerért.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A bolygók jelzése szerint legyél a lehető legéberebb és figyelmesebb ezen a héten, nehogy anyagi veszteség érjen. Az is lehetséges, hogy valaki távozik az életedből, és ez viselheti meg az érzékeny lelkedet. A Jupiter segít átformálni a világnézetedet, a hitedet, az értékrendeket, és így vigasztalást is találsz. Az élet minden területén megbecsülnek, szeretnek, ebből meríthetsz pozitív energiát.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Komoly párkapcsolati kérdésekre kerülhet sor ezen a héten. Lehet, hogy most le kell ülni és megbeszélni, hogyan tovább. Döntéshelyzetben vagy, ezért akárhogyan is döntesz, óriási felelősséget veszel a nyakadba. Anyagilag viszont mindenképpen jól jársz, ami a Jupiter-Neptunusz együttállása jelez számodra.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A Vénusz a Halak jelébe lép, s romantikus szerelmet jelez, amivel kapcsolatban feloldódnak a rád annyira jellemző kételyek, kétségek. Remek szerződéseket köthetsz, a pénzügyek is remekül alakulhatnak. A Mars és a Szaturnusz bolygó ugyanakkor nehézségeket jelez a munkahelyeden, és sajnos egészségügyi panaszok is felmerülhetnek. Vigyázz magadra!

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Ezt az időszakot a párkapcsolat és a család köti le. Ha aktuális nálad, a családalapítás is szóba kerülhet. Szerencsére egészségileg mindketten remekül érzitek magatokat, ezért nyugodtan belevághattok a babaprojektbe. Ha már régóta házasságban élsz, és a hétköznapok kicsit szétzilálták szerelmi életedet, most ismét magadba bolondíthatod a párodat…

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A munkád remek, össze kell magát szedni annak, aki ugyanazt a teljesítményt akarja hozni, mint te. A bolyók nagyon sok szórakozást és ismerkedést, flörtölést jeleznek ezen a héten. Lehet, hogy a lelki társad az, akivel mostanában megismerkedsz. Az is lehetséges, hogy ingatlan ügyekkel is foglalkoznod kell: akár akarod, akár nem, lehet ez hagyaték rendezése is.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Bár nagyon hangulatos az otthonod, de talán nagyobbra, másikra vágysz. A bolygók szerint minden esélyed megvan rá, hogy megszerezhesd az újat. A Nap-Merkúr együttállás jelzi, hogy rengeteg kikapcsolódásra vágysz, amelyet meg is tudsz adni magadnak. Ha van párod vagy már családod, menjetek együtt, nagyon jó móka vár rátok.

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A Mars és a Szaturnusz bolygó szerint igen komoly befektetési lehetőséget kaphatsz ezen a héten, az anyagiakban is meg tudtok egyezni, a jövedelem meg fokozatosan elindul. Szép napok következnek a párkapcsolatban is. A kettesben töltött idő most nagyon sok örömet tartogat számotokra. Legyetek minél többet együtt!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A Mars-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben jelezhet nagyon komoly megbízatást, amely azonnali megtérülést, nyereséget kínál. A Vénusz bolygó szintén jelzi a pénzügyi fellendülést. Sok új ismerősre teszel szert ezekben a napokban, de legyél óvatos, mert lehet, hogy nem mindenkit vezérel a jó szándék…

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A Halak jegyébe lép a Vénusz, s innentől minden esélyed megvan, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból. Nagyon kedves vagy, amit a környezeted is azonnal észrevesz. Nem véletlen, hogy most nagyon sokan szeretnének a közeledben lenni. A Jupiter-Neptunusz együttállása – szintén a jegyedben – fokozza a vonzerődet, és esélyt kaphatsz, hogy a lelki társaddal találkozhass.