Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rossz hír a Harry Potter rajongóknak – Daniel Radcliffe elárulta, eljátszaná-e újra a varázslótanoncot

Daniel Radcliffe megválaszolta a sokak által feltett kérdést, visszatérne-e Harry Potterként a filmvászonra.

Daniel Radcliffe pályája nem biztos, hogy ilyen sikeresen alakult volna a Harry Potter-sorozat nélkül. Tíz évvel ezelőtt forgatták az utolsó részt, nemrég azonban elkészült egy HBO-dokumentumfilm, amelyben Emma Watson és Rupert Grint mellett Daniel Radcliffe is visszatért egy kis nosztalgiázásra.

Most a New York Timesnak adott interjúban szembesítették azzal a kérdéssel, hogy szívesen bújna-e újra a világ leghíresebb varázslójának a bőrébe egy esetleges folytatás kapcsán.

Ez nem az a válasz, amit mindenki hallani akar, de szerintem azért tudtam visszatérni, és élvezni az HBO-s különkiadást, mert ez a világ már nem a mindennapjaim része.

Lassan eljutok arra a pontra, ahol úgy érzem, sikerül magam mögött tudni Pottert, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahol jelenleg vagyok. Ha most visszatérnék, az nagy változás lenne az életemben – mondta a színész.

– Nem fogom azt mondani, hogy soha, de a Star Warsos srácoknak 30-40 év kellett, mielőtt visszatértek volna. Nekem még csak 10 év telt el. Ez nem olyasmi, ami jelenleg érdekelne – fűzte hozzá.