Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jön az Avatar folytatása – Nem csak a címe, hanem a premier időpontja is meg van már

Hivatalosan is bejelentették, mikor jön az Avatár második része.

Több mint tizenhárom év után idén decemberben végre megtudjuk, hogyan folytatódik az Avatar, James Cameron grandiózus alkotása, melynek első húsz percétől Zoe Saldana szó szerint elsírta magát.

Az Avatar 2 ráadásul most meg is kapta a hivatalos címét, mely AVATAR: THE WAY OF WATER lett, így nem egy számozott folytatásról beszélünk. A hivatalos magyar fordítás egyelőre még nem ismert, nem lepődnénk meg azonban ha a film az Avatar: A Víz útjaként kerülne a hazai mozivásznakra – írja az index.hu.

Az Avatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik, és a Sully család (Jake, Neytiri és a gyerekeik) történetét kezdi el mesélni, akik mindent megtesznek egymás biztonságáért. A középpontban a bajok, melyek követik őket, a csaták, melyeket az életben maradásért vívnak, és a tragédiák, melyeket átélnek lesznek – olvasható az első tömör, de legalább hivatalos cselekményleírásban. Mindezek mellett a CinemaConon az is kiderült, hogy készülőben van az első rész felújított, 4K, HDR változata, mely újra megtekinthető lesz a mozikban is. Az Avatar: The Way of Water premiere 2022. december 16-ra várható.