Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Paul Walker lánya is látható az új Halálos iramban-epizódban

A Halálos iramban 10. május 18-tól látható a magyar mozikban.

A néhai Paul Walker lánya, Meadow Walker Thornton-Allan a közösségi médiára feltöltött üzenettel árulta el a Halálos iramban-filmek rajongóinak, hogy a jövő héten a mozikba kerülő új epizódban ő is feltűnik majd.
Meadow az Instagramra feltöltött posztjában a Variety.com beszámolója szerint arról írt, hogy mivel gyakorlatilag a Halálos iramban (Fast and Furious) filmek forgatásán nőtt fel, a színészek és stábtagok szeme előtt, ő is a Fast család tagjának érzi magát.
Walker lánya felidézte, hogy egyéves volt, amikor apja az első filmet forgatta a népszerű sorozatból, és szeretett ott lenni a forgatásokon.
A fotón, amelyet a közösségi médiára feltöltött, a Rómában pénteken debütáló film egy jelenetében, egy repülőn látható.
Meadow Walker egyúttal megköszönte a Halálos iramban 10. rendezőjének, Louis Leterriernek a „kedvességét, türelmét és támogatását”. A posztban arra is célzott, hogy ez a közös munka csak a kezdet volt, amivel arra utalt, hogy Leterrier már elvállalta a 11. epizód rendezését is.
Meadow üzenetében szerencsésnek mondta magát, hogy tiszteleghet apja öröksége előtt.
Paul Walker, aki a sorozatban Brian O’Connert alakította, 40 évesen 2013-ban halt meg egy autóbalesetben. A hetedik epizódban játszott utoljára a szériában, de néhány jelenetben már testvérei, Caleb és Cody ugrottak be, hogy helyettesítsék. Walker emlékét a következő részekben is felidézték.
A film szereposztásában Meadow Walker mellett a korábbi szereplők közül Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Sung Kang is visszatér a filmvászonra. (MTI)