Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fia rendezi Pierce Brosnant a Wolfland című vérfarkasos thrillerben

Még idén elkezdik forgatni Nagy-Britanniában a Wolfland című thrillert, amelyet Sean Brosnan rendez, apjával, Pierce Brosnannal a főszerepben.

A Variety.com hollywoodi hírportál szerint a film forgatókönyvét is Sean Brosnan írja Matt D’Eliával együtt. A producerek között szerepel a Light Sound Frequencytől Marcus Warren és a The Consortiumtól Christian Moore, a kreatív tervezést és az effektusokat pedig az Andy Serkis alapította Imaginarium Studios szakembereire bízták.
A Wolfland executive produceri feladatait a The Exchange kapta, amely egyúttal a külföldi forgalmazást is intézi a kedden megkezdődött cannes-i filmfesztivál alatt megrendezett filmvásáron.
A Wolfland egy kamaszról szól, akinek nővére szörnyű támadást él át, és hamarosan az átváltozás jelei mutatkoznak rajta. A fiú útnak indul kis falujából, hogy felkutasson egy híres vérfarkasvadászt, aki visszafordíthatná a nővérét sújtó borzalmas átkot. A vadász elfogadja a megbízást, de még nem is sejtik, milyen halálos csapda vár rájuk.
Pierce Brosnan az 1990-es években és a 2000-es évek elején alakította James Bondot a 007-es filmekben, de szerepelt a Black Adam, A Thomas Crown ügy és a Mamma Mia! című filmben is. A nézők hamarosan a The Unholy Trinity és a Four Letters of Love című produkciókban is láthatják.
Sean Brosnan elmondta: nagyon örül, hogy apjával dolgozhat egy olyan filmen, amely arra is vállalkozik, hogy újradefiniálja a vérfarkasos zsánert. (MTI)