Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jól jött ki Chris Rock a pofozkodásról! Mindenki őt akarja

Chris Rock előadásaira szóló jegyek már hónapokra előre elkeltek, miután ekkora hírverést kapott az Oscar-gálán történt, középszerű szappanoperákat megszégyenítő jelenet. Nem túlzás tehát, hogy a humorista jókorát kaszált a sallerrel – írja a The Sun.

Bár a standupos poénját kifejezetten ízléstelennek tartják még mindig, így is ő tetszeleg az áldozat szerepében, és gyakorlatilag mindenki őt akarja.

 

Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres is azért verekednek, bár csak képletesen értve, hogy elsőként készíthessenek interjút Rockkal, aki Smith-szel ellentétben nem igazán szólalt meg a történtek óta.  A színész ugyanis már nemcsak az akadémiától, hanem a standupostól is bocsánatot kért a pofonért, ami az információk szerint akár kétmillió fontot, azaz körülbelül 872 millió forintot is hozhat Rocknak. Csak úgy kapkodják el a jegyeket az előadásaira, valamint interjúajánlatokkal is bombázzák.

„Chris olyan jól kezelte a helyzetet Will-lel kapcsolatban, hogy ez most meg is térül. Hollywood egyszerűen nem tud betelni vele, és miközben az emberek tömegesen fordulnak el Willtől, sorban állnak át Chrishez” – nyilatkozta egy bennfentes a portálnak.