Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Jól jött ki Chris Rock a pofozkodásról! Mindenki őt akarja - Trimedio News

Jól jött ki Chris Rock a pofozkodásról! Mindenki őt akarja

Chris Rock előadásaira szóló jegyek már hónapokra előre elkeltek, miután ekkora hírverést kapott az Oscar-gálán történt, középszerű szappanoperákat megszégyenítő jelenet. Nem túlzás tehát, hogy a humorista jókorát kaszált a sallerrel – írja a The Sun.

Bár a standupos poénját kifejezetten ízléstelennek tartják még mindig, így is ő tetszeleg az áldozat szerepében, és gyakorlatilag mindenki őt akarja.

 

Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres is azért verekednek, bár csak képletesen értve, hogy elsőként készíthessenek interjút Rockkal, aki Smith-szel ellentétben nem igazán szólalt meg a történtek óta.  A színész ugyanis már nemcsak az akadémiától, hanem a standupostól is bocsánatot kért a pofonért, ami az információk szerint akár kétmillió fontot, azaz körülbelül 872 millió forintot is hozhat Rocknak. Csak úgy kapkodják el a jegyeket az előadásaira, valamint interjúajánlatokkal is bombázzák.

“Chris olyan jól kezelte a helyzetet Will-lel kapcsolatban, hogy ez most meg is térül. Hollywood egyszerűen nem tud betelni vele, és miközben az emberek tömegesen fordulnak el Willtől, sorban állnak át Chrishez” – nyilatkozta egy bennfentes a portálnak.