Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hetedszer is apuka lesz Alec Baldwin - Trimedio News

Hetedszer is apuka lesz Alec Baldwin

A borzalmas időszakot átélő színész hetedszerre is apuka lesz.

 

Öt hónappal ezelőtt senki nem cserélt volna Alec Baldwinnal, akkor történt ugyanis, hogy a színész a Rust című film forgatásán egy kellékként használt éles fegyverrel lelőtte a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt, aki belehalt sérülésébe. Baldwin élete a tragédia óta valóságos vesszőfutás, a történtek a külsején és a viselkedésén is nyomot hagytak, annak ellenére, hogy hivatalosan még nem emeltek ellene vádat, továbbra is folynak a vizsgálatok.

A véletlen gyilkosság természetesen Alec feleségét, Hilariát is megviselték, szegény állandóan bujkált a lesifotósok és az újságírók elől. Most viszont rendkívül örömteli hírt jelentett be, kiderült ugyanis, hogy ismét gyermeket vár! A Daily Mail szerint a picit őszre várják, így Baldwin nyolcadszorra is apuka lesz, ami nyilván enyhít a kínjain.

“Az elmúlt néhány év igazi hullámvasút volt a számunkra. Most viszont örömmel jelentjük be, hogy ősszel egy újabb kis Baldwinnal bővül a család” – írta Hilaria, aki korábban két vetélésen is átesett. A mostani pici a hetedik közös gyerekük, akik közül a legkisebbet egy béranya hordta ki.