Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hetedszer is apuka lesz Alec Baldwin

A borzalmas időszakot átélő színész hetedszerre is apuka lesz.

 

Öt hónappal ezelőtt senki nem cserélt volna Alec Baldwinnal, akkor történt ugyanis, hogy a színész a Rust című film forgatásán egy kellékként használt éles fegyverrel lelőtte a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt, aki belehalt sérülésébe. Baldwin élete a tragédia óta valóságos vesszőfutás, a történtek a külsején és a viselkedésén is nyomot hagytak, annak ellenére, hogy hivatalosan még nem emeltek ellene vádat, továbbra is folynak a vizsgálatok.

A véletlen gyilkosság természetesen Alec feleségét, Hilariát is megviselték, szegény állandóan bujkált a lesifotósok és az újságírók elől. Most viszont rendkívül örömteli hírt jelentett be, kiderült ugyanis, hogy ismét gyermeket vár! A Daily Mail szerint a picit őszre várják, így Baldwin nyolcadszorra is apuka lesz, ami nyilván enyhít a kínjain.

„Az elmúlt néhány év igazi hullámvasút volt a számunkra. Most viszont örömmel jelentjük be, hogy ősszel egy újabb kis Baldwinnal bővül a család” – írta Hilaria, aki korábban két vetélésen is átesett. A mostani pici a hetedik közös gyerekük, akik közül a legkisebbet egy béranya hordta ki.