Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Megszólalt II. Erzsébet királynő a koronavírusos megbetegedéséről - Trimedio News

Megszólalt II. Erzsébet királynő a koronavírusos megbetegedéséről

II. Erzsébet királynő arról beszélt, hogyan élet meg nemrégiben a koronavírusos megbetegedését.

A 95 éves uralkodónő még februárban kapta el a koronavírust. Emiatt nem csak családja és a palota kezdett aggódni II. Erzsébet királynőért, hanem mondhatni az egész világ. Sokáig titkolóztak az állapotával kapcsolatban, és mind a mai napig homály fedi, hogyan élte meg azokat a napokat. Szerencsére sikerült felépülnie a betegségből. Nemrégiben videóhíváson keresztül tette tiszteletét a londoni Királyi kórház új, róla elnevezett osztályának hivatalos megnyitóján. Az egységet egyébként rekordidő alatt öt hét alatt építették fel a Covid-betegek számára. Ráadásul ez lett az ország egyik legnagyobb intenzív osztálya.

Meghallgatta az építőmunkások és az egészségügyi dolgozók történeteit. Az egyik vezető ápoló a következőket mondta a koronavírusos betegekre utalva: „Fogtuk a kezüket, letöröltük a könnyeiket és vigaszt nyújtottunk”.

A megrendítő történeteket halva a királynő méltatta az egészségügyi dolgozókat helytállásukért, majd kivételt tett és a saját tapasztalatait is megosztotta a koronavírus kapcsán.

– Örülök, hogy egyre jobban van. Ez a szörnyű járvány nagyon fáradttá és kimerültté teszi az embert, nem igaz? Nem túl kellemes velejárója. Nagyon örülök, hogy ma beszélhetek önökkel – mondta II. Erzsébet királynő utalva saját tüneteire.