Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Sorsdöntő műtét vár a súlyos beteg Ozzy Osbourne-ra - Trimedio News

Sorsdöntő műtét vár a súlyos beteg Ozzy Osbourne-ra

Felesége árulta el, mi történt a legendás énekessel.

A súlyos beteg Ozzy Osbourne-t ma megműtik – árulta el egy felesége, Shraon egy interjúban. A műtét kimenetele a zenész egész hátralévő részét meghatározhatja.

Sharon Osbourne a The Talk című brit műsorban árulta el, hogy Londonból visszautazik Los Angelesbe, hogy ott legyen Ozzy mellett a sorsdöntő műtét során.

– Ozzynak nagyon komoly műtétje lesz hétfőn, és nekem mindenképp ott kell lennem. Ez határozza majd meg az élete hátralévő részét – mondta az aggódó feleség a műsorban.

A 73 éves énekes Parkinson-kórban szenved, 2003-ban pedig egy quadbaleset következtében csúnyán elesett, aminek következtében a gerincébe helyezett fémrudak elmozdultak, s ezt azóta sem sikerült helyrehozni, ezért folyamatos küzdelmet jelent számára.

A Daily mailnek Ozzy Osbourne szóvivője is megerősítette, hogy az énekesen újabb műtétet hajtanak végre, ám titokzatosan csak annyit mondott, hogy ezt a hátán vagy a nyakán végezik majd.

Sharon Osbourne nemrégiben bevallotta, hogy mostanában Ozzy egészségügyi problémái sokat romlottak, ezért segítségre szorul a mindennapokban.

– Nagyon nehéz, mert a Parkinson-kór és balesetének következményei is kínozzák. Azóta is azt kérdezem magamtól, miért történik ez velünk… – mondta Sharon.

Ozzy korábban egy interjúban beszélt a Parkinson-kórról egy amerikai tévécsatornának, s ezt azt mondta: – Nos, az egyetlen kérdésem az volt, hogy ez egy halálos betegség-e, mire az orvos azt mondta, nem, de az élet az.