Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sorsdöntő műtét vár a súlyos beteg Ozzy Osbourne-ra

Felesége árulta el, mi történt a legendás énekessel.

A súlyos beteg Ozzy Osbourne-t ma megműtik – árulta el egy felesége, Shraon egy interjúban. A műtét kimenetele a zenész egész hátralévő részét meghatározhatja.

Sharon Osbourne a The Talk című brit műsorban árulta el, hogy Londonból visszautazik Los Angelesbe, hogy ott legyen Ozzy mellett a sorsdöntő műtét során.

– Ozzynak nagyon komoly műtétje lesz hétfőn, és nekem mindenképp ott kell lennem. Ez határozza majd meg az élete hátralévő részét – mondta az aggódó feleség a műsorban.

A 73 éves énekes Parkinson-kórban szenved, 2003-ban pedig egy quadbaleset következtében csúnyán elesett, aminek következtében a gerincébe helyezett fémrudak elmozdultak, s ezt azóta sem sikerült helyrehozni, ezért folyamatos küzdelmet jelent számára.

A Daily mailnek Ozzy Osbourne szóvivője is megerősítette, hogy az énekesen újabb műtétet hajtanak végre, ám titokzatosan csak annyit mondott, hogy ezt a hátán vagy a nyakán végezik majd.

Sharon Osbourne nemrégiben bevallotta, hogy mostanában Ozzy egészségügyi problémái sokat romlottak, ezért segítségre szorul a mindennapokban.

– Nagyon nehéz, mert a Parkinson-kór és balesetének következményei is kínozzák. Azóta is azt kérdezem magamtól, miért történik ez velünk… – mondta Sharon.

Ozzy korábban egy interjúban beszélt a Parkinson-kórról egy amerikai tévécsatornának, s ezt azt mondta: – Nos, az egyetlen kérdésem az volt, hogy ez egy halálos betegség-e, mire az orvos azt mondta, nem, de az élet az.