Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mélyül a szakadék a királyi család között – Meghan Markle megsértődött II. Erzsébetre

A hercegné nem nézte jó szemmel, hogy miként bánt gyermekeivel a királyi család.

A királynő ugyan meghívta Harry herceget és Meghant a 70. platinajubileumát ünneplő rendezvényre június elején, a korábbi sérelmek nem múltak el hercegnében – írja a sheknows.

A sussexi hercegi család gyermekeivel, a hároméves Archieval és az egyéves Lilibet Dianaval érkezett a június 2-ai rendezvénysorozatra, a Sun egyik forrása arról számolt be, hogy a találkozás gyorsan zajlott le, és kizárólag csak a formaságokra fektetett nagy hangsúlyt.

Sean Neil, a királyi család szakértője arról számolt be, hogy Markle rossz néven vette, amiért nem készült közös fotó a kislányával és a királynővel.

– Több bennfentes forrás szerint is Harry és Meghan úgy érzik, nem igazság, hogy a kislányukat a királynő nélkül kellett bemutatniuk a világnak, pedig a fiúk bemutatásakor II. Erzsébet is szerepelt a fotón – így a brit királyi család szakértője.

A köztük lévő probléma korábbról ered, és ahelyett, hogy rendeződni látszódna, egyre inkább mélyül a szakadék a pár és a család között. Meghan Markle azt sem nem nézte jó szemmel a legutolsó találkozás alkalmával, hogy miként bánt gyermekeivel a királyi família.