Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Folyóba fulladt a Vészhelyzet színésznője, Mary Mara

Életének 61. évében meghalt Mary Mara.

A színésznő, akit többek között a Vészhelyzet, a Ray Donovan vagy a Dexter című sorozatokból ismerhetnek a tévénézők.

A New York-i állami rendőrség hétfőn közzétett jelentésében a tisztviselők megerősítették, hogy Mara holttestét június 26-án reggel találták meg a St. Lawrence folyóban Cape Vincentben, New York államban. Az előzetes vizsgálat szerint Mara úszás közben fulladt meg. A jelentés szerint nem volt jele idegenkezűségnek. Marát a Jefferson megyei halottkémi hivatalba szállították, ahol a halál hivatalos okát boncolással fogják megállapítani. A nyomozás folyamatban van, írja a Hollywood Reporter.

Mara számtalan televíziós és filmes projektben szerepelt, legismertebb szerepe egy Loretta Sweet nevű prostituált volt a Vészhelyzet sorozatban, aki összesen kilenc epizódban is szerepelt.

További televíziós szerepei közé tartozik az Esküdt ellenségek, a Ray Donovan, a Lost, a Nash Bridges – Trükkös hekus, a Star Trek: Enterprise és a Dexter. De feltűnt még olyan sorozatokban is, mint az Ally McBeal, Az elnök emberei, a Monk, a Nyomtalanul vagy a Különleges ügyosztály.

Filmes munkái közé tartozik a Szerelmi bájital, a Szalagavató vagy a Michael J. Fox főszereplésével készült Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő. A film és a televízió mellett Mara színpadon is játszott New Yorkban, és utoljára a 2020-as Break Even című filmben szerepelt a vásznon.