Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Így van most a koncertjén összeesett Carlos Santana

Már jobban van Carlos Santana, a világhírű amerikai gitáros.

A világsztár kedden egy mitchigani szabadtéri koncerten lett rosszul „a kimerültségtől és kiszáradástól”.

Santanát, aki a Detroit melletti Pine Knob Music Theatre színpadán lett rosszul, a stábja támogatta ki. A közönségnek búcsút intő sztárt kórházba szállították megfigyelésre.

A 74 éves gitáros zenei menedzsere, Michael Vrionis közleményben nyugtatta a rajongókat, hogy Santana már jól van. A sztár Facebook-bejegyzésében azzal magyarázta a történteket, hogy „elfelejtett enni és inni”, ezért kiszáradt és legyengült – írja a Metropol.

A gitáros jelenleg Amerikát járja a Miraculous Supernatural című koncertkörúttal.

Menedzsere azt is elmondta, hogy a szerdára, a pennsylvaniai Burgettstownba meghirdetett koncertet is el kell halasztaniuk egy későbbi időpontra a sztár rosszulléte miatt.

Tavaly decemberben Santana Las Vegas-i fellépéseinek egy részét kényszerült lemondani egy szívével kapcsolatos „nem tervezett” beavatkozás miatt. A Miraculous Supernatural turnét márciusban kezdte el.

Santanát minden idők egyik legnagyobb gitárosának tartják, köszönhetően a jellegzetes stílusnak, amelyet hosszú, kitartott hangok, izgalmas futamok és latin ritmusok jellemeznek.

Prince szerint nagyobb hatással volt rá, mint Jimi Hendrix, mert, mint mondta „szebben játszott.”

1998-ban bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. A Rolling Stone magazin pedig 2015-ben a 20. helyre sorolta a minden idők 100 legjobb gitárosának listáján – idézte fel a BBC News.