Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Így van most a koncertjén összeesett Carlos Santana

Már jobban van Carlos Santana, a világhírű amerikai gitáros.

A világsztár kedden egy mitchigani szabadtéri koncerten lett rosszul „a kimerültségtől és kiszáradástól”.

Santanát, aki a Detroit melletti Pine Knob Music Theatre színpadán lett rosszul, a stábja támogatta ki. A közönségnek búcsút intő sztárt kórházba szállították megfigyelésre.

A 74 éves gitáros zenei menedzsere, Michael Vrionis közleményben nyugtatta a rajongókat, hogy Santana már jól van. A sztár Facebook-bejegyzésében azzal magyarázta a történteket, hogy „elfelejtett enni és inni”, ezért kiszáradt és legyengült – írja a Metropol.

A gitáros jelenleg Amerikát járja a Miraculous Supernatural című koncertkörúttal.

Menedzsere azt is elmondta, hogy a szerdára, a pennsylvaniai Burgettstownba meghirdetett koncertet is el kell halasztaniuk egy későbbi időpontra a sztár rosszulléte miatt.

Tavaly decemberben Santana Las Vegas-i fellépéseinek egy részét kényszerült lemondani egy szívével kapcsolatos „nem tervezett” beavatkozás miatt. A Miraculous Supernatural turnét márciusban kezdte el.

Santanát minden idők egyik legnagyobb gitárosának tartják, köszönhetően a jellegzetes stílusnak, amelyet hosszú, kitartott hangok, izgalmas futamok és latin ritmusok jellemeznek.

Prince szerint nagyobb hatással volt rá, mint Jimi Hendrix, mert, mint mondta „szebben játszott.”

1998-ban bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. A Rolling Stone magazin pedig 2015-ben a 20. helyre sorolta a minden idők 100 legjobb gitárosának listáján – idézte fel a BBC News.