Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kómába esett a Grace klinika sztárja

Agyhártyagyulladás okozta a bajt.

Denise Dowse, a Grace klinika és a Beverly Hills, 90210 sztárja agyhártyagyulladás gyanújával kórházba került. Erről nővére Tracey Dowse tájékoztatta a rajongókat a színésznő Instagram oldalán. Elmondása szerint testvére az életéért küzd és jelenleg kómában van.

– Kedves családtagok és barátok, ahogy azt sokan láthattátok, a posztjaim pozitívak és felemelőek voltak. Igyekszem nem csüggedni, és támogatni azokat, akiknek szüksége van rá. Tudjátok, hogy magánszemélyként élem az életem. Szóval ez most elég nehéz nekem. Támogatást és imádságot kérek tőletek magamnak és a testvéremnek, az egyetlen közeli családtagomnak, Denise Dowse-nak, aki jelenleg meningitis miatt kómában fekszik a kórházban. Az orvosai egyelőre nem tudják, hogy mikor fog felébredni, mert nem orvosilag idézték elő a kómát – írta posztjában Tracey.

Tracy hozzátette, hogy nővére egy nagyon erős nő, akinek még nagyon sok év van megírva. A témával kapcsolatban azonban leszögezte, hogy nem szeretne üzenetekre válaszolni, amiket testvére oldalára kap, nehogy valaki azt gondolja, a válaszok a színésznőtől származnak.