Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

76 évesen válik Sylvester Stallone

Nemrég még a 25. évfordulójukat ünnepelték.

1997-ben házasodott össze Sylvester Stallone és Jennifer Flavin. A US Weekly azt írja, Flavin válókeresetet nyújtott be augusztus 19-én Stallone-nal szemben.

A TMZ is megerősítette a hírt: nem világosak az okok, hogy mi miatt válnak, de a dokumentumok alapján (amiket a TMZ megszerzett) úgy tudni, „Stallone a házastársi közös vagyonukat szánt szándékkal elherdálta”. A színész felesége kompenzációt szeretne, továbbá megtiltani Stallone-nak, hogy közös házukat, az abban lévő tárgyakat áruba bocsátsa. Flavin továbbá elhagyná a Stallone nevet is.

Stallone rajongóinak a napokban feltűnt, hogy a színész jobb karján lévő, feleségét ábrázoló tetoválásának hűlt helye van: helyére a Rocky-filmekben látott kutya arcképe került. A színész még nyilatkozatot is kiadott, hogy ez nem jelent semmit:

– Mr. Stallone szerette volna frissíteni a feleségét, Jennifert ábrázoló tetoválását, de a végeredmény nem sikerült kielégítőre, és sajnos javíthatatlannak bizonyult. Ennek eredményeként az eredeti képet le kellett fednie egy másik tetoválással, amelyen Rocky kutyája, Butkus látható.