Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megrázó vallomást tett a szőke színésznő: két babát is elveszített

Jennifer Lawrence két babát is elveszített.

Jennifer Lawrence a Vogue új címlapsztorijában vallotta be, hogy a kisfia születése előtt két alkalommal is elvetélt. A színésznő elmondta, hogy még a húszas évei elején esett először teherbe, és bár abortuszt tervezett, végül idő előtt elvesztette a babát. „Egyedül voltam Montrealban, amikor elvetéltem” – mondta.

Lawrence néhány évvel később feleségül ment Cooke Maroney-hoz és a „Ne nézz fel” című film forgatása közben ismét terhes lett. Akkoriban már szeretett volna babát, de újra elvetélt.

Szerencsére utána egy zökkenőmentes terhessége volt a kisfiával, Cy-jal. Azt mondja, hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, hogy szülő lehet – még ha ez egy kicsit ijesztő is.

– Annyira ijesztő az anyaságról beszélni – mondta. – Csak azért, mert mindenkinél más és más. Ha azt mondom: „Csodálatos volt az elejétől fogva”, néhányan azt gondolják: „Eleinte nem volt csodálatos”, és „rosszul érzem magam.” Szerencsére sok barátnőm van, akik őszinték voltak velem és azt mondták, nincs azzal semmi gond, ha nem leszek rögtön szerelmes a gyerekembe. Szóval felkészültem, hogy megbocsássak magamnak.

– Emlékszem, kilenc hónapos terhesen az egyik legjobb barátommal beszélgettem, és arra gondoltam: ‘mindenki azt mondogatja nekem, hogy jobban fogom szeretni a babámat, mint a macskámat. De ez nem lehet igaz. Talán annyira szeretni fogom őt, mint a macskámat?’ De amikor megszületett a kisfiam, a teljes életem megváltozott, kitágult a szívem. A szülés utáni reggelen úgy éreztem, hogy az egész életem elölről kezdődött – mondta. – Például: „Most van életem első napja”. Csak bámultam. Annyira szerelmes voltam. Minden babába beleszerettem. Az újszülöttek egyszerűen olyan csodálatosak.