Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Megrázó vallomást tett a szőke színésznő: két babát is elveszített

Jennifer Lawrence két babát is elveszített.

Jennifer Lawrence a Vogue új címlapsztorijában vallotta be, hogy a kisfia születése előtt két alkalommal is elvetélt. A színésznő elmondta, hogy még a húszas évei elején esett először teherbe, és bár abortuszt tervezett, végül idő előtt elvesztette a babát. “Egyedül voltam Montrealban, amikor elvetéltem” – mondta.

Lawrence néhány évvel később feleségül ment Cooke Maroney-hoz és a „Ne nézz fel” című film forgatása közben ismét terhes lett. Akkoriban már szeretett volna babát, de újra elvetélt.

Szerencsére utána egy zökkenőmentes terhessége volt a kisfiával, Cy-jal. Azt mondja, hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, hogy szülő lehet – még ha ez egy kicsit ijesztő is.

– Annyira ijesztő az anyaságról beszélni – mondta. – Csak azért, mert mindenkinél más és más. Ha azt mondom: “Csodálatos volt az elejétől fogva”, néhányan azt gondolják: “Eleinte nem volt csodálatos”, és “rosszul érzem magam.” Szerencsére sok barátnőm van, akik őszinték voltak velem és azt mondták, nincs azzal semmi gond, ha nem leszek rögtön szerelmes a gyerekembe. Szóval felkészültem, hogy megbocsássak magamnak.

– Emlékszem, kilenc hónapos terhesen az egyik legjobb barátommal beszélgettem, és arra gondoltam: ‘mindenki azt mondogatja nekem, hogy jobban fogom szeretni a babámat, mint a macskámat. De ez nem lehet igaz. Talán annyira szeretni fogom őt, mint a macskámat?’ De amikor megszületett a kisfiam, a teljes életem megváltozott, kitágult a szívem. A szülés utáni reggelen úgy éreztem, hogy az egész életem elölről kezdődött – mondta. – Például: „Most van életem első napja”. Csak bámultam. Annyira szerelmes voltam. Minden babába beleszerettem. Az újszülöttek egyszerűen olyan csodálatosak.