Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Shakira először szólalt meg a Piqué-vel való szakításáról

Az énekesnő szeretné privát módon intézni a válást.

Shakira és Gerard Piqué júniusban közleményben jelentették be, hogy a kapcsolatuk 11 év után véget ért, a nyilvánosságtól azt kérték, tartsák tiszteletben a magánéletüket – mindez azután történt, hogy már egy ideje arról szóltak a hírek, a focista hűtlen volt az énekesnőhöz.

Shakira a minap az Elle-nek adott interjút, melyben először beszélt arról, hogyan éli meg a szakítást. Mint elmondta, egyelőre nem zárult még le a válási procedúra, amit ő és a gyerekei is nehezen viselnek.

– Éjjel-nappal lesifotósok kempingeznek kint a házam előtt, és nincs olyan hely, ahová a gyerekeimmel együtt elbújhatnék előlük a saját házamat kivéve – magyarázta az énekesnő, aki kezdetben próbálta eltitkolni a gyerekeik elől, hogy a focistával véget ért a kapcsolatuk, a fiúk viszont az iskolában és az interneten olvasgatva is szembesültek a fájdalmas hírekkel.

– Függetlenül attól, hogyan végződtek a dolgok, vagy hogy érzünk egymás iránt Gerarddal, mint volt partenek, ő a gyerekeim apja. Feladatunk van emiatt a két hihetetlen fiú miatt, és bízom benne, hogy kitaláljuk, mi lenne nekik a legjobb a jövőjük és az álmaik szempontjából, és mi az a megoldás, ami mindenki számára tisztességes – tette hozzá.

Ugyancsak a nyár folyamán lehetett arról olvasni, hogy az énekesnőt adóelkerüléssel vádolták meg, ami miatt nyolc év börtönt kért rá egy spanyol ügyész. Shakira az interjúban állította, mindent kifizetett és semmivel sem tartozik a spanyol államnak, biztos abban, hogyha tárgyalásra kerül sor, bizonyítani tudja az igazát.