Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Három hónappal a halála után indítottak pert Anne Heche hagyatéka ellen

Legalább kétmillió dolláros kártérítést követel.

Anne Heche idén nyáron szenvedett halálos autóbalesetet: először egy apartmankomplexum garázsajtajának, majd egy családi ház falának ment neki. Az autó és az ingatlan is kigyulladt, az épület a történtek után háborús helyszínhez hasonlított, az erről készült felvételt ide kattintva lehet megnézni.

Lynne Mishele, aki az ingatlanban élt, és otthon volt a baleset idején, a People információi szerint pert indított az elhunyt színésznő hagyatéka ellen, a bíróságra beadott dokumentumok szerint ugyanis jóformán mindenét elveszítette a becsapódáskor, és azóta szorongással, depresszióval küzd.

– Csak egy melegítőnadrágot és egy felsőt viselt, még cipő sem volt rajta. A Heche által okozott halálos baleset következtében a lakás és a felperes összes személyes tulajdona teljesen megégett és megsemmisült, beleértve a vagyontárgyait, képeket, emléktárgyakat, az összes üzleti iratát és felszerelését, a laptopját, iPadjét, az összes ruháját és az alapvető háztartási tárgyait – olvasható a lap által megszerzett anyag egy részében.

Mishele jogi csapata november 9-én nyújtotta be a pert a Los Angeles megyei Kaliforniai Legfelsőbb Bíróságához, és legalább 2 millió dollár kártérítést követelnek – gondatlanságért, érzelmi sérelem okozásáért és birtokháborításért.